Tips för vintersäsong

När hösten faller och man ska förbereda båten till vinterförvaring skapar det ett perfekt läge för att lämna över dynor eller golvmattor till oss och ha allt klart i god tid till nästa säsong.

Tänk också på att kapellet och dynor får inte lämnas kvar på båten under kalla svenska vintrar. Det väsentligt förkortar deras livstid och kvalitet. För bästa resultatet de ska tvättas och torkas, förvaras i en rumstemperatur utan fuktighet och sedan impregneras inför nästa båtsäsong.

Vinterförvaring kapell

Undvik att kapellet skadas under vinter och börjar mögla. Lämna istället ditt kapell till oss över vintertid för en tvätt, impregnering och professionellt förvaring. Vi kommer se över och laga kapellet så att det blir redo och uppfräschad till nästa säsong.

I tjänsten ingår 2 timmar av skrädderiarbete där vi kommer noggrant gå igenom kapellet och fixa till mindre skador på kapellet eller fästen.

Läs gärna mer om tjänsten och beställ online på en sida speciell dedikerad för vinterförvaring av kapell.

Vinterförvaring dynor

Man bör inte lämna dynor över på båten under vinter, då skumplastet och tyget kan börja mögla vilket blir ohälsosamt när man sedan nyttjar dem på sommaren. Förvaring av dynor på rätt sätt kräver kunskaper och anpassad miljö.

Vi erbjuder förvaringstjänster för era dynor där vi kommer att tvätta, vårda, desinfektera med ånga och professionellt bespara era dynor på våra läger i rätt miljö. Vi erbjuder även hämtning och leverans av era dynor som tilläggstjänsten.

Det är även smart att byta dynor under vinter och ha nya dynor färdiga till nästa båtsäsong.

För priset gällande er båt vänligen kontakta oss eller skicka en offerförfrågan!

Nytt båtkapell på vintertid

Om er båt står inomhus i en uppvärmd hall har vi möjligheten att tillverka ett nytt kapell under vintertid. På det sättet ni kan få kapellet levererad innan båtsäsongen börjar.